Stykgodscentret køber et af Danmarks ældste vognmandsfirmaer

Stykgodscentret Skive A/S har netop indgået aftale om overtagelse af det velrenommerede danske vognmandsfirma, L. Pedersen & Søn ApS med 7 biler og 8 indlejede vognmænd. Med overtagelsen udvider Stykgodscentret Skive A/S sit forretningsområde til også at omfatte kørsel af kran og medbringertruck til kunder over hele Danmark – et marked, som virksomheden mener, har stort potentiale.

”Vi har længe gerne villet ind på markedet for kørsel med kran og medbringertruck. L. Pedersen & Søn ApS har været på markedet i mange år og kender det ud og ind. Med overtagelsen får vi adgang til deres mangeårige kompetencer og erfaring. Det kommer både til at styrke vores forretning og optimere vores drift og kørsler,” siger Mikael Madsen, der er direktør hos Stykgodscentret Skive A/S og fortsætter: ”Vi har haft et tæt samarbejde med L. Pedersen & Søn ApS i mange år. De har en moral og etik, der passer rigtig godt til os, og vi glæder os til at byde medarbejdere og chauffører velkommen.” Han understreger, at L. Pedersen & Søn ApS fortsætter under eget navn, og at virksomhedens chauffører og vognmænd ikke kommer til at mærke de store forandringer i hverdagen. Lars Peter Buhl Pedersen, der er indehaver hos L. Pedersen & Søn, rykker med til Stykgodscentret Skive A/S, hvor han forstætter med at have ansvaret for sine tidligere medarbejdere.

Om Stykgodscentret Skive A/S

Stykgodscentret håndterer alle former for transport og logistik i hele Danmark. Fra køletransport til kurertransport. Vognmandsfirmaet har 65 medarbejdere, 35 biler og 75 trailere og råder over en moderne vognpark og 8.500 m2 lager- og plukhotel.

Om L. Pedersen & Søn ApS

L. Pedersen & Søn har rødder tilbage til 1880 og har i fem genrationer fragtet gods rundt i Danmark. Vognmandsfirmaet har specialiseret sig i kørsel med kran og medbringertruck og råder over 7 biler og 8 medarbejdere. Derudover har firmaet 8 indlejede vognmænd.