DAG TIL DAG DISTRIBUTION

Levering af styk-, køle- frost- og partigods i hele Danmark
 

Regeringen har udmeldt nye tiltag ud for at dæmme op for Corona-virusset, som desværre ser ud til at sprede sig hurtigt i den danske befolkning. 
Hos Stykgodscentret Skive A/S følger vi naturligvis regeringens anbefalinger for at undgå smittespredning til vores kunder og medarbejdere. 

Pt. har vi ingen tilfælde af Corona-virus, og vi har et nødberedskab parat, hvis dele af vores drift skulle blive ramt. Da der er tale om force majeure, betyder det, at vi i tilfælde af kapacitetsproblemer vil være nødt til at prioritere fødevarer og transport til sundhedssektoren over andre transporter.

Som distributionsnetværk ser vi det som en samfundsopgave at sørge for at holde Danmark i gang, og derfor kører vi fortsat i fuld drift. Vi kan dog ikke udelukke, at der i den kommende tid kan forekomme uregelmæssigheder på vores leveringer. 
 
Vi opfordrer jer til at holde jer orienteret på vores hjemmeside, hvor vi løbende informerer om vores driftssituation. Derudover vil vi henstille til, at I bruger jeres normale kontaktperson og så vidt muligt undgår at kontakte vores kundeservice omkring godsuregelmæssigheder.
  
Vi takker for jeres tålmodighed og forståelse i en meget speciel situation.